3 reacties

  1. Annechien de canne
    // Beantwoorden

    Leuk je stukje over mahonia. Heb ja al eens mosterd gemaakt van look zonder look? Pluk de hauwtjes haal het zaad eruit. Doe het zaad in een jampotje en zet het zaad onder de bio appelcider azijn. Laat dit staan 8 tot 24 uur staan totdat je het tussen je vingers kapot kan rollen. Zaad dan uit het potje halen en kapot vijzelen. Dan 1 theelepel kurkuma, zout, peper, 50gr. Rietsuiker toevoegen. Dan in Het keukenmachine nog eens flink mixen. Daarna moet de mosterd rijpen, minstens 2 weken liefst langer. De mosterd is vrij scherp. Ik zag wat je allemaal maak en dacht dan vind je mijn recept vast leuk. De jam die je beschriif maak ik ook hij is idd lekker.

    Groene groet Annechien

    1. paul hoftijzer
      // Beantwoorden

      Beste Annechien,
      ik zal wat later in het jaar je look-zonder-look mosterd gaan maken. Look-zonder-look trouwens erg terughoudend plukken. Het is een erg zinvolle waardplant.
      groet paul

Laat een antwoord achter aan Anoniem Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.