contact en meer informatie

paul hoftijzer via

paulhoftijzer@gmail.com

kookt, eet, schrijft, proeft, tekent

www.natuur-keuken.nl

www.nederlands-dis.nl

www.dora-besparen.nl

www.boom-wijsheid.nl

www.paul-neeltje.nl

NederlandsDis, DoraBesparen en Woordblind op Facebook

Daar kun je land-art van Neeltje & Paul zien. En geeft Paul twee workshops.

ZONDAG 29 mei in de middag.

Om 2 uur: BOMEN in de SPOORKUIL . Bomen zijn belangrijke elementen voor ons leven. We geven aandacht  aan de vele kanten van bomen. Misschien lukt het wel om met jouw boom contact te maken. Want een gesprek met een boom kan je leven kleuren.

Om 4 uur: EETBARE & ANDERE BIJZONDERE PLANTEN in de Spoorkuil. Proef het blad van meidoorn. Judaspenning is niet alleen mooi in een vaas. En nog veel meer.

In de Spoorkuil ‘staan meer dan 140 verschillende soorten bomen, kruiden en struiken, die in de loop van de laatste vijf jaar daar aangetroffen zijn.

 

8 reacties

 1. Olga Kroes
  // Beantwoorden

  Dag, ik wil graag weten of ik me op jouw website kan abonneren ofzo… zodat ik wanneer er nieuwe betichten komen n email krijg. Ik zag geen mogelijkheid voor n nieuwsbrief. Ik volg alles van Nederlandse dis. Maar deze natuurkeuken website is prachtig en informatief!
  Compliment… ik pluk veel wild, beheer een landgoed moestuin en conserveer veel. Een echte gepassioneerde lokale eter dus ?
  Groetjes Olga

  1. paul hoftijzer
   // Beantwoorden

   je kan je nu opgeven voor info over nieuwe artikelen op deze site
   groet paul


 2. // Beantwoorden

  Hoi,
  Ik geniet van je berichten. Echt leuk en leerzaam.
  Over nieuwsbrief / nieuwe berichten: de rss feed van deze site werkt. Je kunt je als lezer dus abonneren op http://www.natuur-keuken.nl/feed.
  Ook eenvoudig met Mailchimp eenmalig in te stellen voor een automatisch nieuwsbericht/brief naar je lezers. Kan ik je eventueel wel even bij helpen. groeten, stans

 3. Odette
  // Beantwoorden

  Hallo Paul,
  3 jaar terug kreeg ik uit een kruidentuin een polletje daslook. Die heb ik in een bak geplant. Een brede, ronde (1 meter) maar ondiepe bak. Ik hoopte dat de daslook zich zou uitzaaien/verspreiden, maar dit is (nog) niet gebeurd. Hoe krijg ik méér daslook? (want het is zooo lekker)
  Vast bedankt,
  Odette

 4. Coen Frederiks
  // Beantwoorden

  Hallo Paul, graag geef ik me op voor je nieuwsbrief. Wij hebben een tuin met mispels, kweepeer,diverse pruimensoorten,appels,walnoot,hazelnoot, vijg, druiven aalbessen,kruisbessen,bramen. Ook een moestuin/kruidentuin waar we graag uit eten. Je nieuwsbrief lijkt me erg interessant. Vriendelijke groet Coen Frederiks.

 5. George
  // Beantwoorden

  Ik heb gehoord dat Hondsdraf Thee ook goed ingezet kan worden bij jeuk, jeuk op de huid, de hoofdhuid, en bij behaarde huid.
  Waar is die thee aan te schaffen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.